Surpriza uriasa! Conor McGregor a anuntat urmatorul lui meci: "Este un luptator adevarat! N-am ezitat deloc!"

Surpriza uriasa! Conor McGregor a anuntat urmatorul lui meci: "Este un luptator adevarat! N-am ezitat deloc!"

Conor McGregor vrea sa-si revina dupa infrangerile cu Floyd Mayweather si Khabib Nurmagomedov.

Starul din UFC, Conor McGregor, a dezvaluit astazi ca a ajuns la un acord pentru o noua lupta cu vechiul sau rival, Nate Diaz! Cei doi s-au luptat deja in 2 randuri in meciuri extraordinare - Diaz a castigat primul duel, pentru ca McGregor sa-si ia revansa in 2016.

McGregor a fost suspendat de Comisia Atletica dupa scandalul de la finalul luptei cu Nurmagomedov iar meciul de la revenire va fi cu Diaz! El le-a spus celor de la TMZ: "Ne-am luptat, m-a batut. Mi-a acordat revansa la aceeasi categorie, n-a existat nicio ezitare, e un adevarat luptator.

Nu am decat respect pentru el. Ii sunt dator cu finalul trilogiei si trilogia va avea loc" a spus McGregor. Nate Diaz n-a mai luptat in UFC de la acel meci, in timp ce McGregor a castigat cu Eddie Alvarez, pentru ca apoi sa piarda in ringul de box cu Floyd Mayweather si in cel din UFC cu Khabib.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT