Miercuri 10 Octombrie 2018, 12:09

SOC in fotbal! Omul care a facut cel mai mare transfer din fotbalul romanesc, ARESTAT in aceasta dimineata! 10 cluburi sunt in pericol

Fotbalul din Belgia a primit o lovitura grea in aceasta dimineata.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Cel mai influent agent de jucatori din Belgia, Mogi Bayat, a fost arestat in aceasta dimineata de politia federala in urma unei investigatii a procurorilor pe suspiciune de frauda financiara. De asemenea, antrenorul celor de la FC Brugge, Ivan Leko, si arbitri Bart Vertenten si Sebastien Delferiere au luati pentru interogatoriu.

Un alt om important din fotbalul belgian, Herman Van Holsbeeck, cel care a facut transferul de 10 milioane de euro al lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht, club la care era presedinte in acel moment, a fost si el arestat.

Momentan, nu exista informatii suplimentare insa conform Derniere Heure nu mai putin de 10 cluburi sunt investigate iar sediile lor au fost inspectate de catre agenti in aceasta dimineata. "Club Brugge va coopera cu investigatia in totalitate, nu avem nimic de ascuns" a anuntat clubul belgian, fiind singura declaratie oficiala pe subiect. Pe langa sediile cluburilor, si o casa din Lokeren a fost inspectata de agenti.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen