SOC in fotbal! Omul care a facut cel mai mare transfer din fotbalul romanesc, ARESTAT in aceasta dimineata! 10 cluburi sunt in pericol

Fotbalul din Belgia a primit o lovitura grea in aceasta dimineata.

Cel mai influent agent de jucatori din Belgia, Mogi Bayat, a fost arestat in aceasta dimineata de politia federala in urma unei investigatii a procurorilor pe suspiciune de frauda financiara. De asemenea, antrenorul celor de la FC Brugge, Ivan Leko, si arbitri Bart Vertenten si Sebastien Delferiere au luati pentru interogatoriu.

Un alt om important din fotbalul belgian, Herman Van Holsbeeck, cel care a facut transferul de 10 milioane de euro al lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht, club la care era presedinte in acel moment, a fost si el arestat.

Momentan, nu exista informatii suplimentare insa conform Derniere Heure nu mai putin de 10 cluburi sunt investigate iar sediile lor au fost inspectate de catre agenti in aceasta dimineata. "Club Brugge va coopera cu investigatia in totalitate, nu avem nimic de ascuns" a anuntat clubul belgian, fiind singura declaratie oficiala pe subiect. Pe langa sediile cluburilor, si o casa din Lokeren a fost inspectata de agenti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies