FOTO Rugăciunea secretă a campioanei UFC. Rose Namajunas se bate duminică în gala transmisă de Pro Arena și VOYO, de la 5:00

UFC Rose Namajunas Rose Namajunas rugaciune UFC VOYO Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:34
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:33

Gala UFC e transmisă ÎN DIRECT, duminică de la ora 5:00, pe Pro Arena și pe VOYO.

Rose Namajunas reușește să uimească pe toată lumea de fiecare dată când luptă. Asta pentru că viața extrem de privată a campioanei UFC ajunge în atenția publicului doar înainte de meciuri.

Gala de duminică e LIVE pe VOYO și Pro Arena 

În condițiile in care cei mai mulți luptători se bat pentru fiecare moment de atenție pe care pot să-l primească, Rose încearcă să stea cât mai departe de scandaluri și să își vadă de viața ei, care pare să fie plină de momente în familie, grijă pentru animale, campanii caritabile în care încearcă să rămână anonimă, muzică și antrenament.

Pentru meciul împotriva Carlei Esparza, care va fi transmis în direct pe Pro Arena și pe VOYO, duminică la ora 5:00 AM, Rose s-a hotărât să ceară ajutorul fanilor pe internet.

Pentru asta nu a deschis un cont în care fanii pot să platească pentru a vedea poze cu ea în diferite ipostaze, ci și-a transformat canalul de youtube într-un mediu în care poate să vorbeasca cu cei interesați și mai ales să se roage împreună.

Credința este o parte extrem de importantă a vieții campioanei. Este celebru momentul în care a fost agresată verbal de Joanna Jedrzejczyk la cântarul oficial, iar Rose a murmurat tot timpul Tatăl Nostru.

Rose spune că rugăciunea este modalitatea în care își liniștește mintea și se pregătește pentru înfruntarea care urmează, iar faptul că mulți oameni se roagă împreună este cel mai frumos lucru care există pentru ea.

Crescută într-o familie catolică și luterană, Rose spune ca a luat tot ce este mai bun de la ambele biserici și că în momentul de față spiritualitatea creștină este extrem de importantă pentru ea.

Articol de Alexandru GANCI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!