VIDEO EXCLUSIV De ce se teme Nicolae Negumereanu, cel mai bun luptător român de MMA. Galele UFC sunt LIVE pe Pro X și VOYO

Nicolae Negumereanu impresionează nu doar în ringul MMA (galele sunt LIVE în fiecare duminică dimineața pe Pro X și VOYO), ci și în viața de zi cu, prin sinceritatea pe care o afișează.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 19:20
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 19:22
  • De ce se teme Nicolae Negumereanu, cel mai bun luptător român de MMA. Galele UFC sunt LIVE pe Pro X și VOYO
  • INTERVIU VIDEO cu sportivul român care face istorie în UFC

Nicolae Negumereanu are trei victorii consecutive în UFC, performanță care îl plasează detașat în postura de cel mai bun luptător român de MMA. 

În ultimele sale infruntări, Nicolae Negumereanu a demonstrat că nu se teme de niciun adversar și că este gata să lupte cu oricine, oricând.

Cu toate acestea, luptătorul nostru este om și, ca orice om, trebuie să lupte cu o mare teamă: “Cea mai mare frică este că nu voi putea să îmi ajut familia, să îmi ajut poporul, asta este cea mai mare frică a mea”, a declarat Nicolae Negumereanu, pentru Sport.ro, într-un interviu realizat de comentatorii UFC din România, Dan Pană și Alexandru Ganci.

De unde vine aceasta atitudine față de familie a luptătorului, dar și multe alte mărturisiri, vedeți în clipul de mai sus. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies