Alin Petrache Arcul de Triumf Mihai Stoica Sporturi Alin Petrache

EXCLUSIV Reacția lui Alin Petrache, după ce MM Stoica a spus că ”Arcul de Triumf e făcut pentru fotbal”

Meciul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia poate fi urmărit de la ora 21:30, în format LIVE TEXT, pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 18:10
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 18:15

Suprafața de joc a arenei Arcul de Triumf este vizibil afectată, iar Meme Stoica s-a arătat deranjat de faptul că, pe arena Arcul de Triumf, a avut loc un antrenament de rugby cu o zi înainte de meciul FCSB-ului.

Chiar dacă Arcul de Triumf este cunoscut drept ”casa rugby-ului”, Meme Stoica a susținut, în ultima sa apariție în spațiul public,că stadionul este făcut pentru fotbal.

Alin Petrache îi răspunde lui Meme Stoica: ”E loc pentru toată lumea!”

Contactat de PRO TV, Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a oferit o reacție echilibrată. 

„A fost o zi atât de frumoasă încât nu-mi permit să comentez nimic referitor la aceste lucruri. Există un Complex Sportiv Național care administrează aceste lucruri, acest stadion și tot ceea ce înseamnă complexul. Există o Lege a Sportului, trebuie respectată. Referitor la gazon, eu cred că arată bine. Nu mi s-a părut că arată extrem de rău. (n.r. - e loc pentru toată lumea?) Întotdeauna! E chiar o vorbă românească: e loc sub soare pentru fiecare și pentru toată lumea! 

(n.r. - Poate-l invitați pe domnul Stoica să vină la meci). L-am invitat, chiar am discutat pentru a veni cu echipa Steaua (n.r. - FCSB) în clipa în care noi vom avea meciul sâmbătă seară. Dar au spus că meciul este foarte târziu și ei se pregătesc pentru celelalte meciuri. Și au dreptate”, a spus Alin Petrache, pentru PRO TV.

Mihai Stoica a răbufnit: ”Ăsta e stadion făcut pentru fotbal!”

MM Stoica s-a arătat indignat și de faptul că FCSB a fost nevoită să plece de pe Arena Națională în plin sezon, din cauza diverselor evenimente organizate pe cel mai mare stadion al țării.

„Uite ce trebuie să facem, să jucăm pe terenul ăsta sub orice critică, fără spectatori. Terenul este al Agenției Naționale pentru Sport. Păi ce faci, îți bați joc de echipa care joacă acolo lăsându-i să se antreneze cu o zi înainte? 

Știu eu! Ce principali beneficiari? Ăsta e stadion făcut pentru fotbal! Înainte era stadionul de rugby, era altceva, s-a făcut pentru Campionatul European de fotbal! Păi și atunci cum facem? Dar nu zice nimeni nimic. Dar cu o zi înainte de meci?! Când s-a jucat duminică acolo și tu te antrenezi astăzi?”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dacă FCSB va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia, va juca în turul următor împotriva danezilor de la FC Nordsjælland.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!