Maratonul din Boston Atac terorist Sporturi

Marturii CUTREMURATOARE de la Boston: "Atat de multi oameni fara picioare! E sange peste tot!" Cum au reusit sa se salveze:

►Batalia pentru FINALA Cupei | Marti, 20.30: CFR Cluj - Astra; Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2013, 09:37
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2013, 09:40

"Acesti oameni au venit aici sa alerge, acum nu mai au picioare!", a declarat Roupen Bastajian, fost puscas marin. "Atat de multi! Atat de multi fara picioare! E plin de sange aici! E sange peste tot! Sunt fragmente de oase! E dezgustator!", povesteste Bastajian.

Acesta a alergat mai incet si din acest motiv nu s-a aflat pe lista victimelor. In schimb, le-a oferit ingrijiri medicale ranitilor pana la sosirea ambulantelor.

"Am pus garouri. Am legat vreo 5 sau 6 picioare cu garouri!", spune acesta in New York Times.

O alta participanta, Deirdre Hatfield, s-a indepartat de zona dupa ce a auzit prima explozie. Ea a vazut cadavre cum zboara pe strada si copii ramasi fara suflare.

"Cand am vazut atatea cadavre m-am gandit: am inceput sa ard? Ard si nu simt eu? Daca explodez, macar sa nu o simt!", povesteste Deirdre, care a fugit cat a putut pana la un hotel aflat in apropiere, acolo unde se aflau rudele ei.
 

Modifică setările cookies