VIDEO EXCLUSIV KO de senzație la ”Noaptea Campionilor”! Bogdan Năstase, lovit cu genunchiul în față de adversar 

Gala lui Cătălin Moroșanu, Dynamite Fighting Show , a fost transmisă de PRO X, miercuri seară.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 08:02
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 08:39

Unul din meciurile „cap de afiș” din cadrul galei transmisă în direct de PRO X a fost cel dintre Bogdan Năstase și Diaguely Camara. Românul de 84 de kilograme, supranumit ”Ciobănașul”, deoarece provine din Coarnele Caprei, o comună din Iași, a fost făcut KO.

Adversarul său, un francez, i-a adus lui Năstase a șasea înfrângere din DFS, cu un KO bazat pe o greșeală a românului, care a ajuns să fie lovit cu genunchiul în figură de adversar.

  • Luptatorul Bogdan Nastase a spus DA! Acum e pregatit sa dea cu pumnul pentru echipa lui Morosanu in gala transmisa de PRO X, vineri seara, de la 20:00

Vom avea campioni sau foști campioni din 13 versiuni sau promoții internaționale. Luptători care au câștigat titluri în Enfusion, ISKA, WAKO, FEA, KOK, Senshi, Tatneft și multe alte versiuni cunoscute în lume. Chiar dacă traversăm o nouă perioadă dificilă, fiindcă nu vom avea spectatori, sper ca publicul să aprecieze acest regal de kickboxing”, a declarat promotorul Dynamite Fighting Show, Cătălim Moroșanu, înaintea galei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!