Liga 1

Junior Morais, supărat pe Kovacs: ”A greșit, la orice contact erau pe jos!”

FCSB s-a impus în derbyul cu Rapid, scor 3-1, și are victorii pe linie de la venirea lui Toni Petrea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 23:09
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 23:56

Vicecampioana României a punctat de două ori în prelungiri și a plecat cu toate cele trei puncte de pe Arena Națională, deși în minutul 90 meciul tindea să meargă către un egal.

Tănase cu o dublă și Ianis Stoica, respectiv Săpunaru, au marcat golurile meciului. Totuși, ultimele două reușite au venit după ce Rapid a rămas în 10, după eliminarea lui Morais, pentru cumul de cartonașe.

Fundașul ce a fost, în trecut, și în tabăra adversarilor din seara aceasta, a fost nemulțumit de arbitraj, după meci, considerând că Kovacs a fost ”prea blând” cu elevii lui Toni Petrea.

"O înfrângere grea, fiindcă am făcut un meci foarte bun. Am luat roșu la o fază unde cred că nu meritam al doilea galben. Îmi pare rău pentru colegi. E păcat, ne-au bătut pe final.

Arbitrul azi cred că a greșit puțin, jucătorii de la FCSB la orice contact erau pe jos. Nu știu dacă ne-am bătut singuri, cei de la FCSB sunt foarte puternici. Cred că am jucat foarte bine", a spus Junior Morais, după meci.

Pe lângă Morais, și Cristian Săpunaru va fi suspendat. Acesta a ajuns la al șaptelea cartonaș galben al sezonului și va rata meciul cu FC Botoșani.

Modifică setările cookies