Gafa vestimentara facuta de Ministrul Sportului la Mondialele de Haltere! Cum a urcat pe podium alaturi de sportiva care a luat medalia de bronz

Autor: Sport.ro
Duminica 04 Noiembrie 2018, 13:17

	Gafa vestimentara facuta de Ministrul Sportului la Mondialele de Haltere! Cum a urcat pe podium alaturi de sportiva care a luat medalia de bronz

Cristina Iovu a cucerit medalia de bronz la aruncat la Campionatele Mondiale de Haltere de la Ashgabat, Turkmenistan. Sportiva a fost insotita pe podiumul de premiere de ministrul Ioana Bran.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Romania participa cu 4 sportivi la Campionatele Mondiale de Haltere de la Ashgabat. Elena Andries a obtinut locul 5 in cursul zilei de ieri, in timp ce Cristina Iovu a cucerit bronzul mondial la aruncat, in cadrul categoriei 55 kilograme.

Sportivii romani care participa la Mondiale au fost insotiti de o delegatie a MTS, din care face parte din ministrul Ioana Bran.

"Sefa sportului" din Romania, in varsta de 32 de ani, a urcat ieri pe podiumul de premiere de la Ashgabat alaturi de Cristina Iovu, insa a dat dovada de o totala lipsa de inspiratie in ceea ce priveste alegerea vestimentara.

Ioana Bran a fost prinsa pe picior gresit si s-a prezentat la premiere intr-o tinuta de strada. Ministrul a urcat pe scena in haine total "neoficiale" si nepotrivite pentru un demnitar care reprezinta statul roman la o astfel de competitie.

Ioana Bran a mai fost in centrul atentiei cu o gafa in urma cu mai multe luni. Atunci, ea a afirmat ca suma de 25 de lei pe zi e arhisuficient pentru ratia sportivilor.

De asemenea, in luna martie, Gazeta Sporturilor a scris ca Ioana Bran si-a pus doi consilieri din cadrul MTS sa sune la emisiunea Tribuna Zero, realizata de Ovidiu Ioanitoaia la Europa FM, si sa o felicite.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT