GAFA INDECENTA a secretarului de stat de la Ministerul Tineretului si Sportului! Ce vrea sa faca de Centenar! :) VIDEO

Cosmin Butuza Ioana Bran Ministerul Tineretului si Sportului Secretar de stat ministerul Tineretului si Sportului Stiri GAFA INDECENTA a secretarului de stat de la Ministerul Tineretului si Sportului! Ce vrea sa faca de Centenar! :) VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 August 2018, 12:38
Data actualizarii: Joi 02 August 2018, 12:38

Gafele guvernantilor din Romania continua. 

Premierul Viorica Dancila a devenit tinta principala a ironiilor pentru gafele de exprimare, insa ea nu e singura care intampina dificultati la vorbirea in public.

Si Ministrul Tineretului si Sportului Ioana Bran a fost criticata pentru exprimarea ei, dar cel mai rau a comis-o Cosmin Butuza, secretarul de stat al aceluiasi minister.

In timp ce vorbea despre activitatile din anul centenarului, Butuza a explicat ca vrea sa puna centenarul pe "tricoaiele" noastre si pe afise, spre amuzamentul jurnalistilor prezenti la conferinta de presa.

Si Ioana Bran a fost criticata pentru discursul ei.

”160 de tineri cuprinsi intre 15 si 20 de ani”, este formularea transmisa jurnalistilor de Ioana Bran, formula corecta fiind: 160 de tineri cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani.

Nu a fost singura, insa. ”Au fost alocati o suma similara ca in anul precedent”, a continuat ministrul. Forma corecta fiind: A fost alocata o suma similara ca in anul precedent.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!