Ioan Bran, remaniata: gafele care au facut-o celebra! Cine e noul ministru al Sportului: a fost fotbalist si antrenor

Luni 19 Noiembrie 2018, 17:41

	Ioan Bran, remaniata: gafele care au facut-o celebra! Cine e noul ministru al Sportului: a fost fotbalist si antrenor

Ioana Bran nu va mai conduce Ministerul Tineretului si Sportului.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Ioan Bran, in varsta de 32 de ani, a fost remaniata, iar locul ei va fi luat de senatorul Constantin Bogdan Matei, profesor de sport din Valcea.

Constantin Bogdan Matei, in varsta de 38 de ani, a fost fotbalist si antrenor in ligile mici. "Am inceput sa joc fotbal de la 12 ani si am activat, in Facultate, la echipa Universitatea Sibiu care juca atunci in Liga a 3-a. Dar am ajuns sa antrenez copii pentru ca asta mi-am dorit cel mai mult, iubesc sa antrenez copii de la grupe foarte mici”, declara in 2016 Bogdan Matei pentru o publicatie locala.

Mandatul Ioanei Bran a fost marcat de numeroase gafe. Si-a pus consilierii sa sune in direct la emisiune de la Europa FM pentru a-i pune intrebari,  afirmat ca suma de 25 de lei pe zi e arhisuficient pentru ratia sportivilor, iar la inceputul lunii a urcat pe podium la Campionatele Mondiale de Haltere, alaturi de sportivii romani, intr-o tinuta total neadecvata pentru un oficial al statului roman.

Structura anului şcolar 2019-2020, anunţată OFICIAL. O vacanţă a dispărut complet
BRAT