David Popovici, răspuns sincer. "Asta pot mânca în vacanțe fără să mă gândesc cât zahăr conține"

david popovici david popovici inghetata popovici Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 21:55
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 22:11

Dublul campion mondial la înot a dezvăluit cu ce se răsfață în scurtele vacanțe.  

Într-o viață centrată pe ideea de performanță, David Popovici se hrănește cu agitație dată de valurile competiției și de bucuriile mărunte. Noțiunea de "timp liber" e ceva rar în vocabularul său, însă încearcă să-și petreacă timpul mereu cu persoanele dragi. 

David Popovici: "Răsfăț am în vacanțe"

Dublul campion mondial de la Budapesta a fost întrebat într-un inteviu după Jocurile Olimpice de la Tokyo despre momentul în care "a simțit că viața îl răsfață". David a răspuns direct în materialul publicat de revista AList. "Îmi place viața mea, familia, îmi plac prietenii. Răsfăț am în vacanțe când nu pun ceasul să sune și când pot mânca înghețată fără să mă gândesc cât zahăr conține. 

  • David Popovici

În rest, am o viață fericită pentru că fac ceea ce îmi place lângă oamenii la care țin, am o familie numeroasă alături și prieteni buni", a declarat David Popovici pentru revista AList. 

În ce probe va concura la Campionatul European de juniori, de la Complexul Otopeni 

  • Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 sunt programate în perioada 5-10 iulie 2022, la Complexul Olimpic de Natație Otopeni

 Cei mai buni înotători juniori ai Europei vor concura în premieră în România, la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori, competiție găzduită la Complexul Olimpic de Natație Otopeni, în perioada 5-10 iulie 2022. 

Protagonistul competiției va fi David Popovici, dublu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de seniori de la Budapesta. Sportivul de la CS Dinamo a avut o evoluție entuziasmantă în Ungaria și a scris o nouă pagină de istorie în natația mondială. Și, cum un campion își ține mereu promisiunea, elevul lui Adrian Rădulescu nu va avea timp de vacanță după CM. Va sosi în România duminică, în jurul orei 21:00, iar apoi va intra în cantonament la Izvorani. 

David Popovici face spectacol și la Otopeni

Sport.ro a aflat joi că sportivul în vârstă de 17 ani va concura în la Europene în patru probe: 50 m, 100 m, 200 m și 4x100 m, astfel că, potrivit programului, românul lăudat de presa de profil din toată lumea va intra în bazin, la C.E. de juniori, în fiecare zi!

În probele individuale, se va înota pe distanțe între 50 m și 1500 m, în probele de ștafetă se va concura la 4x100 m liber, 4x200 m liber, 4x100 m mixt masculin și feminin, iar ștafetele combinate masculin-feminin vor înota 4x100 m liber și 4x100 m mixt.

În fiecare zi a competiției, seriile de calificare se vor desfășura dimineața, începând cu ora 10:00, iar semifinalele și finalele în a doua parte a zilei, începând cu ora 17:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!