Daniel Ghita, alaturi de Vitali Klitschko in "lupta pentru Europa!" Mesajul transmis de "Samuraiul" Ghita, dupa ciocnirile violente de azi-noapte:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 14:54

	Daniel Ghita, alaturi de Vitali Klitschko in "lupta pentru Europa!" Mesajul transmis de "Samuraiul" Ghita, dupa ciocnirile violente de azi-noapte:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Tensiunile de la Kiev sunt tot mai aproape sa escaladeze, dupa ce orasul a fost scena unor ciocniri intre fortele de ordine si manifestantii anti-Ianukovic.

Printre cei care contesta puterea de la Kiev si orientarea pro-rusa a regimului lui Viktor Ianukovici este si celebrul pugilist Vitali Klischko, membru al parlamentului ucrainean.

Acesta a luat parte la toate manifestatiile de pana acum si a fost chiar implicat intr-o ciocnire violenta cu scutierii, acestia indepartandu-l cu un tun cu apa.

Daniel Ghita, luptatorul roman care face senzatie in Glory, a urmarit si el sirul evenimentelor din Ucraina si a postat in aceasta dimineata un mesaj de sustinere pentru Vitali Klitschko.

"Sunt cu gandul alaturi de un adevarat erou - Vitali Klitschko! Faptul ca sta printre oameni, in frig, m-a impresionat profund.

Noaptea trecuta au murit 5 oameni, iar alti 300 au fost raniti. Lupta pentru justitie si libertate este mult mai grea decat lupta din ring. Admir acest tip de oameni!

Dumnezeu sa ii binecuvanteze si sa ii protejeze!

Va rog sa dati share sau sa comentati. Acesti oameni au nevoie de suportul nostru. Va multumesc!", a scris Ghita pe Facebook.

In tot acest timp, manifestatiile de la Kiev continua, iar ochii intregii lumi sunt atintiti asupra Ucrainei.

 
Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies