GALERIE FOTO Da, se poate! Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor la tenis de masă

Tenisul de masă românesc arată peste tot în lume ce valori are. Samara a impresionat din nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 08:24
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 08:26

Trofeul cucerit aseară cu echipa poloneză KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg reprezintă a treia Ligă a Campionilor din palmaresul sportivei originare din Constanța, după cele adjudecate cu Fenerbahce (2015) și actuala echipă (2019).

Germania i-a purtat noroc Elizei Samara și coechipierelor ei. Jucătoarele de la KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg s-au impus, 3-2, în fața gazdelor de la TTC Berlin eastside, același scor cu care câștigaseră și pe teren propriu.

Eliza Samara a cucerit Liga Campionilor

Accidentată, Samara nu a evoluat în finala de ieri, dar rolul de „antrenor secund” i s-a potrivit de minune. „Mă bucur foarte mult că am luat din nou Liga Campionilor, nu a fost ușor să dau indicații, dar m-am descurcat. Este minunat să fim cea mai bună echipă din Europa”, a spus Eliza Samara, câștigătoare de trei ori a Ligii Campionilor.

Deși euforică după cucerirea trofeului, multipla campioană europeană are și o undă de regret.

„Îmi pare rău că nu am câștigat Liga Campionilor cu o echipă din România, dar sper ca acest vis să mi se îndeplinească până la urmă”, a mai spus constănțeanca. 

Au petrecut cu ... apă plată

 Trofeul câștigat la Berlin este al doilea din istoria polonezilor de la KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, iar Eliza și colegele asiatice l-au sărbătorit într-un mod inedit. 

„Vom petrece la hotel, vom umple această cupă cu ...apă plată”- Eliza Samara, câștigătoare de trei ori a Ligii Campionilor.

 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!