Cel mai tare turneu de minifotbal se ține la Sighișoara! Gabi Mureșan, ex-CFR Cluj, va fi și el prezent

Cupa Energy Gabi Muresan minifotbal Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 21:55
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 21:54

Joi, 18 aprilie, va avea loc la Sighișoara Cupa Energy.

Cel mai tare turneu de minifotbal se ține la Sighișoara! Gabi Mureșan, ex-CFR Cluj, va fi și el prezent

La Sighișoara va avea loc cel mai tare turneu de minifotbal din acest an. Alex Bourceanu, Valentin Lemnaru, Raul Ciupe, Răzvan Andronic sau chiar Gabi Mureșan își vor face apariția joi.

”Începând de joi, 18 aprilie, până duminică, 21 aprilie, la Sighișoara va avea loc Cupa Energy. Alex Bourceanu va fi prezent și el la acest turneu, alături de Valentin Lemnar (U Cluj), Raul Ciupe (U Cluj), Răzvan Andronic (CFR Cluj), dar și echipa din care Gabi Mureșan (CFR Cluj) face parte.

Evenimentul este unul dintre cele mai tari turnee de minifotbal din țară, turneu care aduce la un loc unele dintre cele mai bune echipe de minifotbal din România, dar și echipa momentului din UK.

Câștigătoare de Champions League, EuroCup, campioane naționale, împreună cu jucători campioni mondiali, europeni, naționali, compenenți ai lotului național al României, dar și fotbaliști consacrați.

Cupa Energy se va desfășura la Energy Arena începând de joi, 18 aprilie, și va ține până duminică, 21 aprilie.

Intrarea este liberă și, mai mult de atât, se vor organiza tombole cu premii consistente pentru toți suporterii. Premiul cel maire este o excursie All-Inclusive în Bulgaria”, se arată în comunicatul emis de Cupa Energy.

Competiția a luat naștere în 2021 cu ocazia inaugurării Bazei Sportive Energy Arena din Sighișoara. Organizatorul este Cătălin Voican (31 de ani), iar de la inaugurare, peste 20 de competiții au fost organizate.

”Haide să iei parte la cele mai puternice meciuri de minifotbal, dar și să îți susții favoriții! Trei echipe din Sighișoara vor lua și ele startul alături de cele 20 de echipe înscrise în competiție. Echipe din Luton (UK), Cluj-Napoca, Sibiu, Galați, Iași, Brașov, Bistrița sau Târgu Mureș”, se mai arată în comunicat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!