nicusor dan CSM Bucuresti Sporturi

Ce veste le-a dat Nicușor Dan celor de la CSM București

Nicuşor Dan anunţă construirea unei săli modulare în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, pe terenul Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:45
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:55

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat transferarea către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti a bazei sportive şi construcţiilor aflate pe terenul de sport din strada Ion Şahighian nr. 6, Sector 3, pentru ca acest club să se ocupe de administrarea şi valorificarea amplasamentului. 

Sală pentru handbal, volei și baschet

„Pe terenul respectiv, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti va construi o sală modulară în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, mai exact va fi locul în care cei mici se vor antrena pentru competiţiile sportive de sală, handbal, volei şi baschet”, a adăugat edilul.

  • Viceprimarul Capitalei a facut circ la conferinta lui Nicusor Dan! Cei doi s-au imbrancit si s-au contrat verbal

„Transferăm către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti baza sportivă şi construcţiile aflate pe terenul de sport din strada Ion Şahighian nr. 6, Sector 3, pentru ca acest club să se ocupe de administrarea şi valorificarea amplasamentului.

Pe terenul respectiv, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti va construi o sală modulară în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, mai exact va fi locul în care cei mici se vor antrena pentru competiţiile sportive de sală, handbal, volei şi baschet. 

Într-o primă fază, până la construirea sălii, CSM Bucureşti va instala un balon tensiostatic, unde copiii şi juniorii înscrişi la Club vor putea practica volei de plajă”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 

VIDEO Potaissa Turda - CSM București 20-27

Modifică setările cookies