GALERIE FOTO Camelia Potec împlinește 41 de ani. Ce dorințe și-a pus campioana olimpică de la Atena și principalele obiective

Camelia Potec Camelia Potec 41 de ani Camelia Potec aniversare Sporturi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 09:12
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 09:36

Campioana olimpică de la Atena (200 m liber) ocupă funcția de președinte al Federației Române de Natație și Petatlon Modern.

Natația românească a avut și în 2022 performanțe extraordinare, iar David Popovici a ținut sus steagul tricolor prin rezultatele fabuloase. Și la sărituri în apă România a excelat. 

Natația e în progres de când forul de specialitate a fost preluat de Camelia Potec, fosta mare înotătoare care a început sportul în Brăila natală. 

  • Medaliata cu aurul olimpic, Camelia Potec putea sa devina PRINTESA! Printul Albert de Monaco a curtat-o: Nu am fost indragostita! Pot sa fiu printesa si acasa

Camelia Potec împlinește azi 41 de ani

Campioana olimpică de la Atena nu-și ascunde vârsta și face o analogie interesantă în privința cifrelor.

„Am ajuns la o vârstă frumoasă. Începe cu 4, cifra care m-a urmărit toată viață, nu mi-a plăcut niciodată locul 4, dar am avut parte de el, dar anul acesta am si un 1, locul meu preferat ca sportiv și ca manager”, a declarat pentru Sportsnet Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Pe plan profesional, Potec are gânduri și ambiții mari pentru 2023. „Este un an preolimpic, avem calificări pentru JO de la Paris, avem în iulie un Campionat Mondial, dar în același timp avem de organizat Campionatele Europene de seniori, în decembrie. 

Deci, pe lângă faptul că țintim medalii la competițiile la care participăm, ne dorim să organizăm la cel mai înalt nivel concursul de la Otopeni și sperăm să avem un număr cât mai mare de sportivi calificați la JO”, a mai spus campioana olimpică de la Atena. 

  • Campioană olimpică la 200m liber, Atena 2004 - antrenată de Doina Sava
  • Multiplă medaliată mondială și europeană la înot
  • Pe 31 octombrie 2013 a devenit președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România la acea oră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!