david popovici catalin preda Constantin Popovici Sporturi

FOTO ȘI VIDEO România e mare! David Popovici, Cătălin Preda și Constantin Popovici au fost nominalizați de LEN într-o luptă selectă 

Natația românească impresionează pe plan european și pe plan mondial. Șefa FRNPM e Camelia Potec, medaliată cu aur la JO 2004 (200 m liber). 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 19:19
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 19:30

Liga Europeană de Nataţie a publicat, joi, lista cu sportivii nominalizaţi la premiile 2022 LEN Awards, iar printre ei se numără şi trei români: David Popovici, Constantin Popovici şi Cătălin Preda.

David Popovici este nominalizat la categoria “Cel mai bun înotător”, alături de Thomas Ceccon (Italia), Leon Marchand (Franţa), Nicolo Martinenghi (Italia) şi Krostof Milak (Ungaria). Tânărul înotător român a câştigat în 2022 două titluri de campion mondial, două de campion europeana, un argint mondial în bazin scurt, trei titluri mondiale la juniori şi patru titluri europene la juniori.

  • La high-diving, alături de Constantin Popovici şi Cătălin Preda mai este nominalizat italianul Alessandro De Rose.
  • David Popovici, Constantin Popovici şi Cătălin Preda pot fi votaţi de public pe site-ul oficial al LEN.

La început de 2023, LEN îi premiază pe cei mai buni sportivi de anul trecut, din nataţia europeană, la înot, sărituri, înot sicron, înot în ape deschise, polo şi high-diving.

Votul a început joi, iar ultima zi de votare este 10 februarie 2023. La fiecare categorie se poate acorda un singur vot. News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!