GALERIE FOTO Bonnie și Clyde. Imagini cu Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu de la festivitatea din Cracovia

Bernadette Szocs bronz dublu-mixt Jocurile Europene de la Cracovia Ovidiu Ionescu Tenis De Masa Sporturi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 18:33
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 18:55

Delegația de tenis de masă condusă de Cristi Romanescu a cucerit prima medalie a lotului prin Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, bronz la dublu-mixt, la Jocurile Europene.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, mândri pe podium cu medaliile de bronz obținute la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023, în proba de dublu mixt!  Sportivii noștri au adus a noua medalie pentru Team Romania la Jocurile Europene 2023, în prima probă încheiată la tenis de masă, a scris forul condus de Cristi Romanescu.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, bronz la dublu-mixt, la Jocurile Europene din Cracovia

"A fost un meci cu tensiune mare. O medalie la Jocurile Europene mereu e un obiectiv în cariera unui jucător. Să obținem încă o medalie... N-a fost cea de aur, dar pentru noi e prețioasă și ne bucurăm pentru victorie", a spus Ovidiu Ionescu imediat după finala mică, fiind completat de Bernadette Szocs: "Sunt foarte fericită, pentru că a fost o zi reușită. De fiecare dată am știut să ne susținem unul pe altul și chiar meritam". 

Perechea tricoloră Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs a câştigat medaliile de bronz în proba de dublu mixt la competiţiei de tenis de masă de la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska (Polonia), după ce au învins cuplul spaniol Alvaro Robles Martinez/Maria Xiao Yao cu scorul de 3-1 (11-6, 11-8, 9-11, 11-9), luni seara, în finala mică.

  • Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au câştigat argintul în proba de dublu mixt la Jocurile Europene din 2019, de la Minsk.

România a ajuns la nouă medalii, două de aur, trei de argint şi patru de bronz.

Medalii de aur au câştigat ciclistul Vlad Dascălu la mountain bike şi atleta Claudia Bobocea la 1.500 metri, medalii de argint au cucerit atletele Bianca Ghelber la aruncarea ciocanului şi Daniela Stanciu la săritura în înălţime, precum şi Cătălin Chirilă la canoe simplu pe 500 metri, în timp ce medaliile de bronz au fost obţinute de karateka Ştefan Comănescu la cat. 67 kg (kumite), atleta Andrea Miklos la 400 m, scrimera Mălina Călugăreanu la floretă şi perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la tenis de masă (dublu mixt).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!