VESTE mare pentru un loc istoric din Bucuresti! 25 de milioane de euro pentru un patinoar ultramodern! Care e planul:

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Aprilie 2013, 17:58

	VESTE mare pentru un loc istoric din Bucuresti! 25 de milioane de euro pentru un patinoar ultramodern! Care e planul:

Bucurestenii ar putea avea in curand o sala Polivalenta la cele mai inalte standarde, dar si un patinoar ultramodern.

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) cere Guvernului trecerea patinoarului artificial "Mihai Flamaropol" in administrarea CGMB, pentru a-l demola si reface, in doi ani, cu suma de aproximativ 25 de milioane de euro fara TVA, studiul de fezabilitate al proiectului fiind deja aprobat.

Finantarea ar urma sa fie facuta din fonduri de la bugetul local, astfel ca Romania ar intra pe harta tarilor care au conditii de top pentru sporturile de iarna.

Potrivit proiectul, imobilul ar urma sa fie dotat si cu un bazin de inot, iar pe acoperisul sau, va putea fi amenajat un parc pentru perioada verii, noteaza Mediafax.

Patinoarul "Mihai Flamaropol" a fost construit in anul 1958 ca patinoar descoperit, iar in anul 1972, cu ocazia organizarii la Bucuresti a  CM de Hochei pe Gheata, s-a realizat acoperirea si artificializarea acestuia.

Mai mult, bucurestenii ar urma sa aiba si o sala polivalenta, pentru mai multe tipuri de sporturi, care va fi construita in complexul Lia Manoliu, si care va costa aproximativ 80 de milioane de euro.

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies