Samuel Umtiti Barcelona Spania

VIDEO „Știi ce înseamnă cuvântul respect?” Moment tensionat între fanii Barcelonei și renegatul Umtiti

Fundașul Barcelonei, Samuel Umtiti nu a jucat niciun minut la prima echipă în acest sezon.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 08:10
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 07:56

Fundașul central defavorizat a fost exilat de club și a fost chiar batjocorit de suporterii blaugrana în timpul unui amical din pre-sezon. Motivul disprețului resimțit față de Umtiti pare să provină din decizia sa de a rămâne la club în vară și de a-și respecta contractul care durează până în 2023.

Fanii au considerat că această alegerea lui Umtiti a fost unul dintre motivele pentru care legenda clubului, Lionel Messi, a plecat în vară, deoarece Barca nu își permitea să îi achite salariul argentinianului.

  • „Știi ce înseamnă cuvântul respect?” Moment de ceartă între fanii Barcelonei și renegatul Umtiti

Scandal între fanii catalani și Samuel Umtiti

Și acum fanii s-au confruntat cu internaționalul francez după i-au blocat mașina în Barcelona. În timp ce conducea pe o stradă din Barcelona, ​​un mic grup de fani i-au blocat mașina, unul urcându-se chiar pe capotă.

Imaginile arată că Umtiti încearcă să împrăștie grupul claxonând în fața lor. Dar fanii i-au ignorat avertismentele și au continuat să râdă și să strige.

Francezul a accelerat puternic și mai apoi a ieșit nervos din mașină pentru a-i pune la punct pe suporteri.

După ce s-a oprit în mod bizar pentru un selfie rapid cu unul dintre fani, Umtiti s-a apropiat de cel care sărise pe mașina lui și l-a întrebat: „Știi ce înseamnă? Cunoști cuvântul respect?”

Umtiti are zilele numărate la FC Barcelona

Umtiti s-a alăturat Barcelonei de la Lyon în 2016 pentru 25 de milioane de euro, dar nu a recăpătat niciodată forma pe care a arătat-o ​​în Franța.

S-ar putea ca acum să caute o portiță de scăpare de la Barca după acest ultim incident, clubul fiind dispus să dea credit ofertelor pentru jucător în speranța de a construi un buget de transferuri pentru iarnă.

Modifică setările cookies