Răspunsul elegant al lui Xavi, când a fost întrebat despre transferul lui Ferran Torres la Barcelona

xavi ferran torres Spania Xavi a primit răspunsul din partea lui Laporta! Ce buget va avea antrenorul spaniol pentru fereastra din ianuarie
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 15:53
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 15:55

Barcelona are rezultate bune cu Xavi pe bancă. A câștigat și în deplasarea de la Villarreal, scor 3-1, și s-a apropiat de locurile fruntașe din La Liga.

După meci, Xavi a fost întrebat despre posibilitatea ca Ferran Torres de la Manchester City să vină sub comanda sa pe Camp Nou. Antrenorul a evitat subiectul, spunând că nu vrea să le taie elanul jucătorilor săi.

”Nu e timpul să vorbim despre transferuri, mai ales după un meci care ne va da un plus bun de moral”, a spus Xavi, citat de Goal.com.

Ferran Torres a semnat cu City în august 2020, după ce 'cetățenii' au plătit 23 de milioane Valenciei pentru transferul său. Tânărul jucător, care are și 22 de prezențe la naționala mare a Spaniei și 12 goluri înscrise, a strâns 43 de prezențe în tricoul lui City și 16 goluri marcate. 

În acest sezon, Torres s-a accidentat în luna octombrie, iar revenirea sa pe teren este incertă. 7 meciuri a bifat în toate competițiile, în acest sezon, pentru City și a reușit să înscrie și trei goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!