I-au gasit inlocuitorul PERFECT lui Ronaldo! Nu e nici Mbappe, nici Haaland! Fotbalistul pe care Zidane il vrea pe Bernabeu

Sadio Mane la liga Liverpool Real Madrid zidane Spania Zidane a gasit inlocuitor perfect pentru Ronaldo! Nu e nici Mbappe, nici Haaland! Fotbalistul supriza care poate veni la Madrid
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 20:06
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 20:24

Real Madrid s-a chinuit sa gaseasca un jucator care sa aiba impactul lui Ronaldo, insa Zidane crede ca a gasit jucatorul potrivit.

Dupa plecarea lui Ronaldo din 2018 de la Madrid, echipa a avut o medie de goluri de meci scazuta fata de perioada cand portughezul imbraca tricoul 'blanco', iar Zidane vrea sa ii gaseasca inlocuitorul perfect portughezului.

Site-ul fichjes.net anunta ca echipa din capitala Spaniei l-a identificat pe Sadio Mane, de la Liverpool, drept un potential viitor jucator pentru partea stanga a atacului echipei, mai ales dupa dezamagirea numita Eden Hazard, care a fost mai mult accidentat decat apt.

  • Zidane a gasit inlocuitor perfect pentru Ronaldo! Nu e nici Mbappe, nici Haaland! Fotbalistul supriza care poate veni la Madrid

Zidane l-a mai dorit pe senegalez la Madrid, in 2019, insa pretul piperat cerut de Liverpool, peste 120 de milioane, a fost considerat de Florentino Perez ca fiind prea mare.

Totusi, Real Madrid vrea sa profite de faptul ca Mane mai are contract cu Liverpool pana in 2023, iar asta i-ar putea face pe englezi sa aiba pretentii scazute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!