Real Madrid Florentino Perez la liga Spania

Florentino Perez vrea sa dea LOVITURA la Real Madrid! Afacerea de sute de milioane de euro pe care se pregateste sa o faca

Pandemia a afectat enorm cluburile din toata lumea din punct de vedere financiar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2021, 15:35
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2021, 15:36

Situatia economica a cluburilor din Europa nu este cea mai buna! Acestea au fost obligate sa reduca salariile considerabil, iar acum fiecare club cauta sa se reinventeze si sa genereze noi venituri pentru a opri criza economica.

Real Madrid este unul dintre cluburile care a fost efectat de pandemie, iar acum presedintele incearca sa 'acopere' din lipsurile suferite. Astfel, conform The Times, madrilenii ar negocia in Arabia Saudita un contract de sponsorizare cu Qiddiya, contract a carui valoare se ridica la 150 de milioane de euro si se intinde pe 10 ani. 

Conform sursei citate, acordul va include si patru jucatori de la prima echipa care vor deveni ambasadori ai firmei saudite, dar si colaborari cu jucatoare de la prima echipa de fotbal feminin. Jucatoarele ar trebui sa se si deplaseze in Arabia Saudita. 

Inca o speculatie aparuta pe subiect ar fi legata de faptul ca Real Madrid ar urma sa isi construiasca un Centru de Antrenament in Qiddiya, acolo unde ar exista si un muzeu, dar si un magazin cu produse oficiale ale clubului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!