Xavi Hernandez Barcelona El Clasico Real Madrid Spania Xavi Hernandez / Sursa foto: Getty Images

Xavi Hernandez a avut o veste bună înainte de El Clasico! Revenire importantă în lot 

Barcelona - Real Madrid se joacă sâmbătă de la 17:15 și vede LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 21:22
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 21:27

Primul El Clasico din acest sezon se dispută pe Estadio Olimpico din Barcelona. Xavi Hernandez a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Real Madrid și a vorbit despre situația lotului său, în contextul în care în ultimele săptămâni nu au putut conta pe nume importante precum Lewandowski, Pedri, De Jong, Kounde și Raphinha. 

Cei cinci s-au antrenat însă alături de prima echipă, iar tehnicianul a prefațat duelul, analizându-și adversarul de sâmbătă seară. 

„Au schimbat desenul față de anul trecut, e o echipă mare ale cărei virtuți trebuie minimizate. Noi vom face puține experimente, Madrid atacă într-o anumită formă, se deschid în atac, cu Bellingham, va trebui să fim foarte atenți, s-ar putea să schimbăm câteva nume în primul 11, însă nu se va schimba nivelul și filosofia, să încercăm să dominăm mult meciul cu balonul”, a declarat antrenorul conform Mundo Deportivo

Xavi a făcut un anunț important: „Lewandowski se simte foarte bine!” 

Accidentat în meciul cu Porto din Champions League, Robert Lewandowski s-a antrenat alături de echipă în ultimele două zile, iar Xavi Hernandez a vorbit despre situația polonezului, lăsând de înțeles că ar putea fi folosit. 

„El este bine, senzațiile sale sunt bune, nu voi dezvălui alinierea și nici nu voi da indicii, însă el e bine și mâine mă voi decide. Dacă jucătorii vor fi 100% nu va fi o problemă pentru ei să joace. 

M-au surprins și pe mine jucătorii accidentați, pe care nu îi luam în calcul dar vor să joace, se simt mai bine, vom vedea mâine cum sunt, trebuie să așteptăm să vedem mâine lista, vedem în seara asta cum se simt după antrenament, toți doresc să joace”, a adăugat antrenorul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!