VIDEO With or without you? Bono, portarul dorit de Real Madrid, nici nu s-a mai întors la Sevilla după ce echipa a pierdut Supercupa Europei

Bono al-hilal Sevilla FC Supercupa Europei Yassine Bounou Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 August 2023, 08:40
Data actualizarii: Joi 17 August 2023, 09:33

Spaniolii au fost învinși de Manchester City după loviturile de departajare, 1-1 și 4-5.

Portarul marocan Yassine Bounou ”Bono” de la Sevilla era considerat favorit să-l înlocuiască pe Thibaut Courtois la Real Madrid, după ce belgianul s-a accidentat grav la genunchi în timpul unui antrenament, însă madrilenii s-au reorientat în cele din urmă spre Kepa Arrizabalaga, pe care l-au împrumutat zilele trecute de la Chelsea.

Totuși, Bono nu va continua la Sevilla, scrie As.

El nu s-a întors la Sevilla după ce echipa a pierdut Supercupa Europei în fața lui Manchester City, scor 1-1, 4-5 după loviturile de departajare.

”Poate cel mai bun portar din istoria Sevillei” a fost în probe la Ceahlăul Piatra Neamț

Marocanul va ajunge și el în Arabia Saudită, la Al-Hilal, pentru suma de 21 de milioane de euro, iar Sevilla își caută deja portar pentru acest sezon, variantele luate în considerare fiind Livakovic și Ugurcan Cakir.

În cele 4 sezoane petrecute la Sevilla, Bono a câștigat 2 trofee Europa League. ”Poate cel mai bun portar din istoria Sevillei”, a scris As.

Marocanul, semifinalist cu naționala la Mondialul din Qatar, are acum 32 de ani și a fost în probe la începutul lui 2015 la Ceahlăul Piatra Neamț, pentru care a și evoluat în meciurile amicale din cantonamentul de atunci al moldovenilor din Italia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!