OFICIAL Unde s-a transferat atacantul român care a jucat la Sevilla și AS Roma. ”Vârf excepțional, un golgheter înnăscut”

Gabriel Rares Flueras Almeria AS Roma CD Cantoria 2017 Sevilla FC Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 13:24
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 13:38

Rareș Flueraș a evoluat și a înscris la tineretul Sevillei inclusiv în UEFA Youth League.

Atacantul român Gabriel Rareș Flueraș (24 de ani), fost la Almeria, AS Roma, Sevilla FC sau Xerez, va evolua în noul sezon la CD Cantoria 2017, echipă din ligile inferioare ale Spaniei.

Fost internațional de juniori, Flueraș era văzut drept unul dintre cei mai talentați atacanți ai categoriei sale de vârstă.

S-a remarcat la juniorii Almeriei, iar la 16 ani ajungea la AS Roma, după care la 18 ani prindea un transfer la Sevilla FC.

Pentru Sevilla a jucat titular în UEFA Youth League, competiție în care a și înscris, a fost promovat apoi la satelitul echipei din La Liga, iar ulterior a ajuns, printre altele, la Xerez CD.

De la AS Roma și Sevilla la ligile 5 și 6 din Spania

Ultimele două sezoane, ambele petrecute în Tercera Division (liga 5), nu au fost însă deloc reușite pentru atacant: cu doar 1 gol (în 15 meciuri la CF Sant Rafael) în campionatul 2021-2022 și fără vreo reușită (în 25 de partide la Atletico Antoniano) în campionatul 2022-2023, Flueraș a semnat în această vară cu CD Cantoria 2017, echipă din Division Honor Andaluza, adică liga 6 din Spania!

La Preferente, publicația online specializată pe diviziile inferioare iberice, îl descrie în continuare la superlativ pe Rareș Flueraș: ”Vârf excepțional, cu tehnică, viteză, luptător, un golgheter înnăscut”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!