VIDEO Mesajul ASCUNS al lui David Villa dupa golul cu Barca! Ce mesaj a transmis fostei sale echipe, care l-a vandut pe 5 milioane!

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 13:18
VIDEO Mesajul ASCUNS al lui David Villa dupa golul cu Barca! Ce mesaj a transmis fostei sale echipe, care l-a vandut pe 5 milioane!

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Barca l-a vandut vara asta pe David Villa la Atltico Madrid pe o suma care i-a socat pe fani: doar 5 milioane de euro, in conditiile in care catalanii l-au luat in 2010 de la Valencia cu aproape 40 de milioane de euro!

Aseara, totii ochii au fost pe fostul atacant de la Barca iar el s-a remarcat rapid. A inscris la primul sut pe poarta lui Valdes si a deschis scorul.

Villa are o regula pe care pana acum o pastra cu sfintenie. Nu se bucura la golurile marcate contra fostelor sale echipe, Sporting Gijon sau Valencia. Dar de data asta a renuntat la ea, semn ca a vrut sa le demonstreze celor de la Barca ca au gresit atunci cand au renuntat la el. Villa alergat, a facut gesturi catre fani si nu a aratat niciun regret pentru faptul ca si-a executat superb fosta echipa.

Prima mansa s-a incheiat, la egalitate, scor 1-1, dupa reusita lui Neymar iar Supercampioana Spaniei se va decide in retur.

Click aici pentru VIDEO

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT