VIDEO | Imagini senzationale! A aparut filmarea de la testul pe care Suarez l-a dat pentru a semna cu Juventus! Acuzatiile anchetatorilor italieni

VIDEO | Imagini senzationale! A aparut filmarea de la testul pe care Suarez l-a dat pentru a semna cu Juventus! Acuzatiile anchetatorilor italieni

Luis Suarez a incercat sa obtina cetatenia italiana in vara pentru a se transfera la Juventus.

Dupa ce in vara atacantul uruguayan a fost foarte aproape de a semna cu Juventus, avand nevoie doar de cetatenia italiana pentru ca echipa antrenata de Pirlo nu mai avea loc pentru extracomunitari, Suarez a fost acuzat ca a trisat la testul pentru a obtine acest beneficiu, iar procurorii au deschis si un dosar in acest caz.

In urma acestui scandal, atacantul a preferat sa semneze cu Atletico, unde a avut o stagiune extraordinara si i-a facut pe fanii lui Juve sa se intrebe ce putea fi daca nu era problema respectiva. Concret, autoritatile din Italia l-au acuzat pe Luis Suarez ca a primit intrebarile inainte de examen, astfel incat sa treaca testul fara probleme.

In imaginile surprinse de camera aflata in sala de examen se poate observa atmosfera foarte relaxata care exista intre Suarez si examinatori. Presa din Italia sustine ca Luis Suarez s-a descurcat excelent la examenul de limba italiana, a raspuns clar, cu putine greseli, la intrebarile puse de examinatori. Insa tocmai aici exista o banuiala.

Anchetatorii italieni sustin ca Luis Suarez stia deja intrebarile si a putut sa-si pregateasca raspunsurile in limba italiana si de aici ar fi avut acea lejeritate in conversatiile pe care le-a avut cu examinatorii. De asemenea, anchetatorii acuza ca Suarez a fost menajat de examinatori, deorece examenul a durat doar 30 de minute, fata de doua ore, cat dureaza de obicei. Pe imagini se poate observa si cum examinatorii, dar si cativa angajati care asteptau la usa, fac poze la final cu Luis Suarez.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătății, despre ritmul de vaccinare: ”Nu e posibil să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până în iunie”
BRAT
Modifică setările cookies