Luis Suarez a SPUS cine l-a vrut plecat! Relatia lui stransa cu Lionel Messi i-a facut rau uruguayanului! Ce va face cand va marca impotriva catalanilor

Luis Suarez a SPUS cine l-a vrut plecat! Relatia lui stransa cu Lionel Messi i-a facut rau uruguayanului! Ce va face cand va marca impotriva catalanilor

Luis Suarez s-a transferat in aceasta vara de la Barcelona la Atletico Madrid. 

Ronald Koeman l-a lasat de doua ori pe dinafara pe Luis Suarez in meciurile amicale jucate de Barcelona contra Tarragonei si Gironei. Presa spaniola a vorbit despre relatia rece dintre cei doi, insa uruguayanul a spus ca nu antrenorul a fost cel care nu l-a dorit la Barcelona, ci administratia clubului. 

"Koeman mi-a spus ca daca nu se va face transferul meu, el va conta pe mine. Nu antrenorul nu m-a dorit, ci Consiliul de Administratie a fost cel care m-a scos de la Barcelona", a declarat Luis Suarez pentru ESPN.

Barcelona a lasat impresia timp de ani buni ca nu are nevoie de un alt atacant, Luis Suarez a parut in tot acest timp titular indiscutabil pe postul de varf. Atacantul spune ca Barcelona a gresit in momentul in care a decis sa nu-i pregateasca un alt inlocuitor. 

"De trei ani spun ca Barcelona are nevoie de un numar 9 tanar pentru a se adapta, Nu au adus niciodata pe cineva care sa poata concura cu mine, am fost intotdeauna la nivelul de care avea nevoie clubul. I-a deranjat intotdeauna ca sunt prieten cu Messi. S-au plans ca Messi nu se intelege cu niciun atacant, iar cand se intelege cu unul il dau afara. In cazul in care voi marca impotriva Barcelonei, voi dedica golul cuiva!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 12 iunie. 127 cazuri noi și 5 decese în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies