Veste soc din Spania! Real Madrid se pregateste sa-si ia ramas bun de la Sergio Ramos! Ultimele noutati

Sergio Ramos Contract Florentino Perez ramos Real Madrid Spania Veste soc din Spania! Real Madrid se pregateste sa-si ia ramas bun de la Sergio Ramos! Ultimele noutati
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 07 Iunie 2021, 17:13
Data actualizarii: Luni 07 Iunie 2021, 17:15

Contractul fundasului spaniol cu Real expira in aceasta vara.

Poate cel mai emblematic fotbalist al formatiei "blanco" din ultimii 15 ani, Sergio Ramos este foarte aproape de a parasi formatia, dupa ce contractul sau va expira. Negocierile purtate de-a lungul anului au fost dese, insa niciodata nu s-a reusit sa se ajunga la punct comun, ambele parti avand nemultumiri.

Mai exact, fotbalistul a cerut un contract pentru minim doi ani si nu a vrut sa accepte o redcere salariale, informeaza presa din Spania. Pe cealalta parte, clubul, reprezentat de Florentino Perez, acceptase conditia lui Ramos de a-i face contract pentru urmatoarele doua sezoane, insa, nu au putut trece cu vederea peste faptul ca jucatorul nici nu a vrut sa auda de o micsorare a incasarilor, avand in vedere problemele economice pe care le resimt toate formatiile din Europa, inclusiv Real Madrid.

Conform ABC, citat de Mundodeportivo, Florentino Perez intentioneaza sa vorbeasca cu Ramos pentru a-i pregati un ramas bun, clubul madrilen fiind deseori criticat pentru modul in care s-a despartit de mai multe legende, precum Raul, Iker Casillas sau Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!