UNIC in fotbal: "Era meciul vietii noastre, dar am renuntat pentru a ne pastra demnitatea!" Primul meci incheiat dupa 30 de secunde:

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 09:17

	UNIC in fotbal: "Era meciul vietii noastre, dar am renuntat pentru a ne pastra demnitatea!" Primul meci incheiat dupa 30 de secunde:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Joi seara a avut loc un moment impresionant in Cupa Spaniei. Din cauza problemelor financiare, jucatorii nefiind platiti din septembrie, cei de la Sociedad au refuzat sa joace, iar meciul s-a incheiat dupa doar 30 de secunde.

"Vreau sa le multumesc fanilor pentru sprijinul acordat. Regretam ca a trebuit sa luam aceasta decizie. Ce s-a intamplat astazi (joi seara) a fost din respect pentru fotbal, sportul pe care il iubim atat de mult, si pentru noi insine.

Vreau sa le multumesc jucatorilor pentru curajul lor. Astazi (joi) era cel mai mare meci din vietile noastre si am renuntat la el pentru demnitatea noastra. Fara sprijinul fanilor, decizia era mult mai dificil de luat.

Vom vedea ce se va intampla de maine, in principiu trebuie sa mergem inainte, insa trebuie sa facut ceva pentru salvarea echipei. A existat multa tensiune, multe emotii si simt ca ne-a unit si ne-a facut mai puternici.

Noi cand am intrat pe teren ne gandeam ca vom juca, dar nu puteam renunta la conditiile cerute. Jucatorii erau emotionati si sentimentul era acelasi si in tribune. Suntem increzatori ca nu vom fi sanctionati" a spus Paco Fernandez la conferinta de presa.

Racing Santander va pierde la masa verde cu 3-0 returul sferturilor din Cupa Spaniei cu Real Sociedad (in tur fusese 3-1 pentru Sociedad), acestia urmand sa joace contra Barcelonei in semifinalele competitiei.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies