FIFA a publicat topul celor mai buni jucatori cu numarul 10 din istorie! Messi e singurul jucator activ, Hagi e pe locul 10! Cum arata clasamentul

FIFA a publicat topul celor mai buni jucatori cu numarul 10 din istorie! Messi e singurul jucator activ, Hagi e pe locul 10! Cum arata clasamentul

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

In ultimul numar al revistei FIFA Weekly, publicatia oficiala a forului mondial, a fost publicat topul celor mai buni jucatori din istorie care au purtat tricoul cu numarul 10. "Regele fotbalului romanesc", Gica Hagi, se afla in top pe locul 10!

Dintre jucatorii aflati pe lista, Lionel Messi este singurul aflat inca in activitate. In top gasim cate 2 brazilieni, 2 argentinieni, 2 francezi si cate un jucator din Germania, Italia, Ungaria si Romania.

In ceea ce priveste echipele de club, 3 fosti jucatori de la Real Madrid si 2 de la FC Barcelona se afla in top (Hagi a jucat la ambele echipe)

"Cel mai grozav jucator roman din toate timpurile. In afara timpului petrecut la Barcelona, a purtat numarul 10 la toate echipele la care a jucat"
scriu cei de la FIFA Weekly despre Gica HagiIata clasamentul:

10. Gica Hagi
9. Roberto Baggio
8. Lothar Matthaus
7. Lionel Messi
6. Roberto Rivelino
5. Michel Platini
4. Ferenc Puskas
3. Zinedine Zidane
2. Diego Armando Maradona
1. Edison Arantes do Nascimenta, Pele

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies