Barcelona a facut primul transfer pentru noul sezon! Totul e OFICIAL

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Iulie 2018, 17:49

	Barcelona a facut primul transfer pentru noul sezon! Totul e OFICIAL

Barca isi prezinta la inceputul saptamanii viitoare prima achizitie pentru noul sezon!

Brazilianul Arthur Melo a dezvaluit ca va pleca in weekend la Barcelona pentru a indeplini ultimele formalitati inaintea anuntarii transferului. Fotbalistul lui Gremio a vorbit cu presa din Brazilia si a tinut sa le transmita un mesaj fanilor echipei din Porto Alegre, aceeasi de la care a plecat si Ronaldinho in Europa.

"Au fost 7 ani de lupta la Gremio, stadionul asta e unul dintre locurile in care mi-a placut cel mai mult sa fiu. Voi fi mereu profund recunoscator celor din acest club. Am vrut sa tin o ultima conferinta de presa pentru a le multumi fanilor lui Gremio",
a spus Arthur.

Oficialul Andre Zanotta a confirmat plecarea jucatorului la Barcelona: "Am inchis afacerea. Mai sunt de stabilit mici detalii, maine va fi totul gata. La finalul saptamanii, jucatorul va pleca spre Barcelona!"

Pentru Arthur, transferul pe Camp Nou este un vis: "Am ajuns la cel mai mare club din lume. Am asteptari mari de la viitoarele sezoane".

Arthur Melo, 21 de ani, are 66 de meciuri si 6 goluri marcate in 3 sezoane la prima echipa a lui Gremio. Mijlocasul are meciuri la nationalele U17 si U20 ale Braziliei.


Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies