Vineri 06 Iulie 2018, 17:49

Barcelona a facut primul transfer pentru noul sezon! Totul e OFICIAL


	Barcelona a facut primul transfer pentru noul sezon! Totul e OFICIAL

Barca isi prezinta la inceputul saptamanii viitoare prima achizitie pentru noul sezon!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Brazilianul Arthur Melo a dezvaluit ca va pleca in weekend la Barcelona pentru a indeplini ultimele formalitati inaintea anuntarii transferului. Fotbalistul lui Gremio a vorbit cu presa din Brazilia si a tinut sa le transmita un mesaj fanilor echipei din Porto Alegre, aceeasi de la care a plecat si Ronaldinho in Europa.

"Au fost 7 ani de lupta la Gremio, stadionul asta e unul dintre locurile in care mi-a placut cel mai mult sa fiu. Voi fi mereu profund recunoscator celor din acest club. Am vrut sa tin o ultima conferinta de presa pentru a le multumi fanilor lui Gremio",
a spus Arthur.

Oficialul Andre Zanotta a confirmat plecarea jucatorului la Barcelona: "Am inchis afacerea. Mai sunt de stabilit mici detalii, maine va fi totul gata. La finalul saptamanii, jucatorul va pleca spre Barcelona!"

Pentru Arthur, transferul pe Camp Nou este un vis: "Am ajuns la cel mai mare club din lume. Am asteptari mari de la viitoarele sezoane".

Arthur Melo, 21 de ani, are 66 de meciuri si 6 goluri marcate in 3 sezoane la prima echipa a lui Gremio. Mijlocasul are meciuri la nationalele U17 si U20 ale Braziliei.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /