Dezvaluiri SOCANTE la Barcelona! "Au cumparat ILEGAL un ficat pentru Abidal!" Ce a descoperit politia si care e prima reactie a clubului
Miercuri 04 Iulie 2018, 09:40

Dezvaluiri SOCANTE la Barcelona! "Au cumparat ILEGAL un ficat pentru Abidal!" Ce a descoperit politia si care e prima reactie a clubului

Fostul presedinte Rosell are noi probleme cu procuratura!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

UPDATE 14:00 Barcelona se distanteaza de acuzatiile facute in presa de azi in legatura cu transplantul lui Abidal. Catalanii sunt in continuare alaturi de actualul secretar tehnic si afirma ca toate actiunile clubului au fost la vedere.


___________________________________________________________________________________
Conform El Confidencial, Rosell a fost interceptat discutand cu apropiatii sai despre un ficat cumparat ilegal pentru a rezolva o problema grava de sanatate pe care o avea Eric Abidal. Supus unui transplant in 2012, Abidal a revenit pe teren si si-a reluat viata normal in urma operatiei care i-a salvat viata. Pentru a evita un scandal, Barcelona anunta acum 6 ani ca donatorul de ficat este un verisor din Franta al lui Abidal, Gerard, fara a oferi insa detalii suplimentare. In mai multe convorbiri publicate de El Confidencial, Rosell a fost insa prins discutand despre modul in care au stat de fapt lucrurile cu aparatorul care azi e secretar tehnic al clubului.
 FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor