Spania

Transfer BOMBA la Barcelona! Omul care a omorat-o in Liga vine sa fie ZEU langa Messi: "Luati-ma la voi, visez sa joc langa Messi"

Are 34 de ani si Chelsea l-a anuntat ca nu mai e nevoie de el la Londra. Si-a oferit serviciile Barcelonei, care l-a acceptat imediat. Singurul impediment e durata contractului!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Mai 2012, 14:51
Data actualizarii: Marti 01 Mai 2012, 14:50

Didier Drogba isi joaca ultimele meciuri pe Stamford Bridge. Dupa 8 sezoane superbe in Premier League, Chelsea il va lasa sa plece la finalul sezonului. Drogba nu vrea sa mearga dupa Anelka, in China. Prietenul sau le-a cerut sefilor de la Shanghai Shenshua sa faca toate eforturile pentru a-l aduce, dar ivorianul crede ca-si poate incheia cariera in Europa. Si nu oriunde, ci la Barcelona!

Echipa care a dominat Europa in ultimii 4 ani schimba tot la vara. Plecarea lui Guardiola inseamna si renuntarea la cativa dintre jucatori. Drogba este vazut drept una dintre cele mai importante optiuni disponibile pe piata, avand in vedere ca are doua avantaje importante: vine liber de contract si nu are pretentii salariale exagerate. Didier a purtat deja primele discutii cu reprezentantii Barcelonei si a acceptat instant rolul propus in sezonul viitor.

Va fi rezerva la Barca si va intra doar atunci cand situatio o va impune. In acest moment, singura problema care mai trebuie lamurita este durata contractului. Drogba vrea sa-si incheie cariera dupa 2 ani pe Camp Nou, in timp ce Barca ii propune 1 an cu optiune de prelungire pe inca unul daca partile vor avea colaborarea asteptata.

Didier Drogba, 34 de ani, a mai jucat in cariera la Le Mans, Guingamp si Marseille, inainte sa fie cumparat cu 30 de milioane de Roman Abramovici in 2004.


Modifică setările cookies