Spania

"Trădătorule". Momentul în care Gerard Pique a fost pus la zid de colegii de echipă 

În urmă cu doi ani, în timpul pandemiei, Gerard Pique a negociat prelungirea contractului cu Josep Maria Bartomeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 21:43
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 21:49

La momentul respectiv, fundașul iberic a ajuns la o înțelegere pentru încă patru ani, din octombrie 2020 până în 2024, cu un salariu de 41 de milioane de euro plus diferite bonusuri.

La momentul în care ceilalți jucători au aflat detaliile contractului, mai ales veteranii, a existat o revoltă la nivelul vestiarului, iar pe dulapul lui Pique a fost scris "trădător", potrivit publicației ABC, citat de Mundo Deportivo. 

Potrivit aceleași informări, Gerard Pique a fost ales unul dintre căpitani echipei datorită vechimii și nu după voturile coechipierilor. 

Discuții între Gerard Pique și președintele RFEF

Fotbalistul spaniol Gerard Pique, fundaşul central al echipei FC Barcelona, i-ar fi cerut ajutor preşedintelui Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), Luis Rubiales, pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo de vara trecută.

Informația apare într-o înregistrăre audio publicată de ziarul El Confidencial, în cadrul discuţiilor dintre cei doi privind organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, relatează EFE.

"Trebuie să faci asta pentru mine, Rubi, trebuie să reuşeşti. Îmi doresc să joc la Jocurile Olimpice", se aude spunând Pique, care se retrăsese anterior din echipa naţională de seniori şi îi ceruse discreţie totală lui Rubiales.

Modifică setările cookies