Sergio Ramos L Equipe Sergio Ramos - Balonul de Aur Spania

"Ți-aș rămâne recunoscător toată viața!" L'Equipe dezvăluie o discuție delicată purtată de Sergio Ramos în 2019

Fostul căpitan al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, i-ar fi cerut ajutorul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, în urmă cu trei ani, pentru a câştiga Balonul de Aur, notează El Confidencial, potrivit L’Equipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 22:11
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 22:15

“Rubi, bună seara. Sper că tu şi familia ta sunteţi bine. Ştii că  nu ţi-am cerut niciodată nimic, dar vreau să fac asta astăzi, pentru că eu cred că este un an special pentru performanţele mele.

Mi-ar plăcea să mă ajuţi cât poţi, să pui o vorbă bună la UEFA şi la contactele tale pentru Balonul de Aur. Ţi-aş rămâne recunoscător toată viaţa, nu doar pentru binele meu, ci şi pentru că fotbalul spaniol merită asta. Te salut călduros”, ar fi fost mesajul lui Ramos către Rubiales.  

Sergio Ramos și răspunsul primit

Răspunsul oficialului a fost următorul: “Bună, Sergio. În primul rând, felicitări. Cred că este un an bun pentru tine să obţii trofeul. Sper că vei avea o finală bună în Liga Campionilor. Bineînţeles, nu depinde de mine decernarea Balonului de Aur, dar te voi ajuta cât pot. Îmbrăţişări călduroase”.

Demersul lui Ramos a fost însă fără succes, în 2019 Balonul de Aur fiind câştigat de Lionel Messi. News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!