tavi popescu FCSB Superliga

Tavi Popescu nu glumește. Și-a stabilit prețul și a rostit două nume de echipe unde s-ar transfera

FCSB a câștigat miercuri meciul amical cu Sfântu Gheorghe, scor 6-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:19
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:39

Octavian Popescu (19 ani) și-a crescut substanțial nivelul de joc sezonul trecut și a tranșat câteva partide prin execuții sclipitoare. Mult mai disciplinat în joc, fotbalistul adus de Gigi Becali de la Universitatea Craiova a debutat și în națională în mandatul lui Edward Iordănescu. 

Tavi Popescu și prețul corect

În tot acest timp, Becali a vorbit la superlativ despre jucătorul care poate evolua pe ambele extreme. Omul de afaceri și-a schimbat optica spunând că-l va mai ține câțiva ani la FCSB, iar apoi îl va vinde cu 50 de milioane de euro. De fiecare dată când e întrebat despre valoarea sa de piață - care potrivit Transfermarkt e 4 milioane de euro - , Popescu zâmbește încurcat. 

Există și momente însă când răspunde direct, cum a făcut-o într-un interviu pentru as.ro. "20 de milioane!", a replicat Popescu, provocat să se pună în postura unui patron de club care ar trebui să-l cumpere pe Tavi Popescu. Apoi a vorbit pentru sursa mai sus menționată și despre campionatul și echipele pe care le-ar alege. 

"Campionatul ar fi Spania! Real Madrid sau Sevilla!", a mai spus fotbalistul cu cinci selecții în naționala României. 

  • "El e un geniu! Lui Mbappe i-a dat Dumnezeu calități, viteză, forță, tehnică. La Tavi Popescu e vorba de geniu. E genul lui Neymar, dar puțin mai complex decât Neymar! Știți ce înseamnă Tavi Popescu? Napoli și Argentina cu Maradona”, a spus Becali, în trecut, la Pro Arena.

Becali i-a fixat și prețul, și postul

"Niciodată Tavi Popescu nu va mai juca decât în stânga. Am sacrificat destul echipa pentru Coman. Tavi Popescu, câte zile voi mai avea eu la acest club, dacă va veni altcineva poate sa facă ce vrea, va juca numai în stânga. Extremă sau inter stânga, atât. Nu va mai călca în viața lui în dreapta. Am sacrificat echipa în prima repriză pentru el (n.r. Florinel Coman) și regret.

El (n.r. Tavi Popescu) stânga, atacant stânga sau inter stânga. Nu va mai juca altceva în viața lui Tavi Popescu. Să se ducă Coman să joace în dreapta. Tavi Popescu nu va mai juca în viața vieților lui altceva decât în partea stângă", a declarat Gigi Becali, recent, la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!