Telenovela la final: Fabregas la Barcelona pana in 2016!

Cesc Fabregas Arsenal Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2011, 13:34
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2011, 13:34

Ziarul catalan El Mundo Deportivo anunta ca transferul lui Fabregas inapoi la Barcelona este deja rezolvat.

Fabregas va semna un contract pe 5 ani cu campioana Spaniei in vara, pana in 2016. Suma de transfer este sub cifrele vehiculate in aceasta vara, de "doar" 40 de milioane de euro.

In privinta salariului, Sandro Rosel va respecta intelegerea facuta cu jucatorul de catre fostul presedinte Juan Laporta. Intelegerea scrisa dintre Laporta si Fabregas este depozitata intr-un seif din Elvetia, conform El Mundo Deportivo. Singura problema este ca acordul a expirat, dar agentul jucatorului spune ca nu va fi o problema sa semneze altul in aceleasi conditii.

Fabregas este insa foarte bine platit la Arsenal, iar sezonul trecut a castigat 7,5 milioane euro, dintre care 6 din salariu si 1,5 milioane din prime. Este de asteptat ca si la Barcelona intelegerea sa fie asemanatoare, astfel ca va fi pe acelasi palier de castiguri cu Xavi, Puyol si Iniesta, care sunt depasiti de Messi.

Rolul lui Guardiola a fost foarte important, presa catalana sustine ca acesta a avut o discutie personala cu Fabregas, in care i-a explicat detaliat care va fi rolul sau in constelatia Barcelonei si a risipit astfel temerile cu va fi doar o rezerva de lux.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!