Real Madrid Carlo Ancelotti Girona Spania

Suspendarea uriașă pe care o riscă Carlo Ancelotti, după declarațiile făcute la finalul meciului Real Madrid - Girona

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, riscă o suspendare importantă, după declarațiile făcute la finalul meciului cu Girona, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:38
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:36

Real Madrid a deschis scorul în minutul 70, prin Vinicius, însă Girona a dat lovitura și a plecat un punct grație unui penalty transformat de Christian Stuani, 10 minute mai târziu.

Carlo Ancelotti riscă să fie suspendat

Reluările au arătat că oaspeții nu ar fi trebuit să primească lovitura de la 11 metri, având în vedere că Marco Asensio a fost lovit de minge în piept, nu în mână, iar Carlo Ancelotti a reacționat dur după meci.

"Nu a existat penalty-ul. Nu o atinge cu mâna. Am vorbit cu Asensio. Este adevărat că poziția este una rară, dar nu joacă mingea cu mâna stângă. Și dacă ar fi jucat, mâna stângă este aproape de corp. Nu știu, a inventat. Nu pot spune nimic mai mult. Nu știu, pentru că am fi putut marca și în alte situații. 

Dar, desigur, este ceva care a afectat. Am fi putut să jucăm altfel, să fim mai puternici sau poate să fim defensivi", a spus Ancelotti, după meci.

As scrie că, în urma declarațiilor făcute de Ancelotti la adresa centralului, Comisia Centrală a Arbitrilor a sesizat Comisia de Integritate din cadrul Federației Spaniole de Fotbal, iar tehnicianul italian riscă o suspendare cuprinsă între două și patru etape pentru "declarații care pun la îndoială onestitatea și imparțialitatea arbitrului".

Verdictul ar urma să fie anunțat abia după Cupa Mondială din Qatar, iar Real Madrid este gata să facă apel în cazul în care Carlo Ancelotti va fi suspendat, mai scrie sursa citată.

VIDEO Penalty-ul primit de Girona în meciul cu Real Madrid

Modifică setările cookies