Sumă astronomică obținută de Gareth Bale pentru fiecare minut jucat la Real Madrid! Spaniolii au făcut calculele

Gareth Bale Real Madrid salariu gareth bale Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:04
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:05

Gareth Bale (32 de ani) s-a întors la Real Madrid în vara anului trecut, după un împrumut de un sezon la Tottenham, însă galezul întâmpină din nou probleme.

În actuala stagiune, Gareth Bale a evoluat în doar trei meciuri (aproximativ 193 de minute) pentru Real Madrid, chiar în debutul sezonului din La Liga, iar ulterior a dispărut din lotul lui Carlo Ancelotti, după ce a acuzat mai multe probleme medicale, precum o accidentare la genunchi, infectare cu noul coronavirus sau disconfort muscular.

Gareth bale, 88.000 de euro pentru fiecare minut jucat la Real Madrid în acest sezon

Revenirea lui Gareth Bale pe teren s-ar putea produce sâmbătă, la meciul de campionat cu Valencia, conform ultimelor informații din Spania, iar jurnaliștii de la As au realizat mai multe calcule prin care arată cât de costisitor este un astfel de fotbalist pentru Real Madrid.

Bale încasează un salariu anual net de 17 milioane de euro, iar pentru fiecare minut jucat în acest sezon a încasat nu mai puțin de 88.000 de euro. "Madridul trebuie să plătească și taxele, astfel că suma devine aproape dublă", anunță sursa citată.

Extrema celor de la Real Madrid nu a mai jucat într-un meci oficial pentru club din 28 august, iar în sezonul 2021/2022 a evoluat mai mult pentru naționala Țării Galilor (232 de minute) decât pentru Real Madrid (193).

De opt ani și jumătate pe Santiago Bernabeu, după ce a fost transfeart de la Tottenham, pentru 101 milioane de euro, Gareth Bale a intrat în ultimele șase luni de contract cu Real Madrid. Deși în primele sezoane la formația spaniolă era un om de bază al echipei și al celebrei triplete BBC, galezul a dezamăgit în ultimii ani, când a și acuzat numeroase accidentări.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Gareth Bale
  • 33 de ani va împlini Bale pe 16 iulie
  • 106 goluri a marcat Bale pentru Real Madrid în 254 de meciuri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!