Carlo Ancelotti Clarence Seedorf Pepe Spania

Singurii doi jucători care i-au cerut lui Carlo Ancelotti să nu-i folosească, în 30 de ani de carieră. Numele sunt neașteptate

Carlo Ancelotti (63 de ani) este unul dintre cei mai de succes antrenori la nivel internațional. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 18:35
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 18:55

Tehnicianul de la Real Madrid a făcut o serie de dezvăluiri în timpul conferinței de presă la care a participat înaintea partidei cu Getafe, din campionat.

Întrebat despre dorința jucătorilor de a încerca să se menajeze înaintea participării la Campionatul Mondial din Qatar, Carlo Ancelotti a declarat că nu se teme de acest lucru.

De altfel, antrenorul a mărturisit că jucătorii profesioniști, care evoluează la un nivel înalt, dau totul pe teren atunci când sunt introduși în meci, adugând că au existat doar doi fotbaliști care i-au cerut să nu joace din cauza pregătirii fizice, de-a lungul carierei. 

"Pentru noi este foarte important să evaluăm corect cât de obosiți sunt jucătorii. Ei nu sunt niciodată sinceri într-o astfel de problemă.

Jucătorul va spune mereu că este bine, iar o lipsă de onestitate într-un astfel de context poate duce la accidentări, așa că eu prefer ca jucătorii să-mi spună când simt că nu pot juca.

Însă în 30 de ani de carieră doar doi jucători mi-au spus asta. Pepe la o finală de Champions League și Seedorf la un meci de campionat", a declarat Ancelotti, citat de Marca. 

Recordurile lui Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (63 ani), omul care a reușit să câștige campionatul în primele cinci ligi ale Europei, a mai izbutit un record după succesul de pe Stade de France, din finala Champions League.

Este antrenorul care a cucerit cele mai multe trofee UEFA Champions League din istorie, 4, două cu Real Madrid și două cu AC Milan. Pe lângă acestea, se mai adaugă încă două titluri pe care Ancelotti le-a cucerit în perioada când era jucător, tot cu AC Milan, în 1989 și 1990.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies