Carlo Ancelotti xavi Spania

Mesajul lui Carlo Ancelotti după ce a aflat că Xavi i-a sunat pe selecționeri pentru a-și proteja jucătorii

În pauza competițională intercluburi, FC Barcelona a pierdut o serie de jucători importanți, din cauza accidentărilor de la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 17:55
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 18:09

La conferința de presă pe care a susținut-o înaintea confruntării din campionat, Xavi a mărturisit că a vorbit cu selecționerii naționalelor la care au fost jucătorii catalani pentru a încerca să-i protejeze și a discuta despre evoluția lor.

"Nu l-am sunat doar pe Tite (n.r. - antrenorul Braziliei), ci și pe cel al Franței și pe toți", a declarat Xavi. 

Reacția lui Carlo Ancelotti la gestul tehnicianului catalan

Antrenorul lui Real Madrid a fost întrebat despre gestul făcut de Xavi, iar reacția italianului a fost una interesantă.

"Nu îi sun eu, ei mă sună pe mine. Pe perioada acțiunilor naționalei nu fac ceva de genul, vorbim înainte", a spus Carlo Ancelotti.

Accidentări în lanț pentru FC Barcelona

Ronald Araujo și Jules Kounde s-au accidentat în timpul pauzei competiționale și vor fi indisponibili pentru o bună perioadă de timp. 

Ronald Araujo (23 ani) s-a accidentat la meciul naționalei Uruguayului cu Iran, pierdut cu 0-1. Fundașul Barcelonei a ieșit de pe teren în prima repriză a meciului, după ce a acuzat serioase probleme medicale și, între timp, s-a și operat, urmând să fie indisponibil pentru minim trei luni.

Jules Kounde a început titular partida cu Austria, însă a ieșit de pe teren duoă doar 22 de minute.

În urma investigațiilor realizate, presa din Spania a dezvăluit că Jules Kounde ar fi superit o ruptură la bicepsul femural de la piciorul stâng, accidentare pentru care perioada de recuperare este de aproximativ patru-cinci săptămâni. 

Modifică setările cookies