Si-a anuntat Neymar revenirea la Barcelona? ULTIMA ORA | Mesaj misterios pe Twitter: "V-am spus deja prea multe! Fiti pe faza!"
Luni 09 Aprilie 2018, 11:08

Si-a anuntat Neymar revenirea la Barcelona? ULTIMA ORA | Mesaj misterios pe Twitter: "V-am spus deja prea multe! Fiti pe faza!"

Neymar a postat pe contul sau de Twitter un mesaj care lasa multe speculatii si interpretari.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

"Cand eu si prietenul meu Leo Messi ne unim, ies lucruri grozave! V-am spus deja prea multe! Fiti pe faza", a fost mesajul postat pe starul brazilian.

Neymar a declarat ca nu se simte in largul sau la Paris si si-ar dori sa plece de la PSG in vara. Presa spaniola a notat ca Real Madrid ar putea fi noua destinatie a celui mai scump jucator al planetei, insa nici o revenire la Barcelona nu este exclusa total.

Neymar a fost cumparat in vara trecuta in schimbul a 222 de milioane de euro. Ramane de vazut daca mesajul misterios al lui Neymar prefateaza o revenire pe Camp Nou sau este doar un anunt referitor la viitoare campanie de marketing.BREXIT: Marea Britanie, pregătită să accepte un acord după modelul celui dintre UE și Canada