Barcelona Camp Nou la liga Ousmane Dembele Spania

Barcelona vrea ca Dembele să rămână pe Camp Nou! Care e propunerea catalanilor pentru atacantul francez

Situația lui Ousmane Dembele (24 ani) continuă să fie incertă, după ce a refuzat propunerile de prelungire venite din partea oficialilor clubului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 16:30
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 16:35

Oficialii Barcelonei vor ca fotbalistul francez să rămână pe Camp Nou, în ciuda faptului că jucătorul a refuzat propunerile inițiale, nemulțumit de partea financiară, considerând că merită mai mult. Astfel, Dembele a intrat pe radarul fanilor, fiind ținta huiduielilor la primele sale apariții pe stadion după refuz. 

Francezul i-a recâștigat însă cu prestațiile sale extrem de bune din startul anului, fiind unul dintre jucătorii cheie în majoritatea meciurilor importante. În urma prestațiilor bune, conducătorii clubului au decis să mai încerce o rundă de negocieri, astfel că Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, a zburat luni în Maroc pentru a se întâlni cu Moussa Sissoko, agentul jucătorului. 

Care e propunerea Barcelonei pentru Ousmane Dembele pentru a semna prelungirea contractului 

Barcelona caută să îl păstreze pe Ousmane Dembele pe Camp Nou, însă oficialii clubului sunt obligați să țină cont de situația economică de la club, care este una delicată. Astfel, catalanii nu se pot 'arunca' la bani în cazul atacantului francez, care le cere să ia în considerare prestațiile sale extrem de bune din acest sezon. 

Conform cotidianului SPORT, propunerea Barcelonei pentru Dembele se ridică, din punct de vedere salarial, la un sfert din banii pe care îi încasează acum atacantul. În condițiile menționate, o posibilă prelungire a înțelegerii ar fi imposibilă, în contextul în care francezul a refuzat ultima propunere, dorind și mai mulți bani. 

Ousmane Dembele a devenit un jucător important în echipa lui Xavi Hernandez, care a spus în repetate rânduri că și-ar dori ca jucătorul să rămână sub comanda sa. 

  • 30 de milioane de euro este cota lui Ousmane Dembele conform Transfermarkt. 
  • două goluri și 10 assist-uri a bifat atacantul francez în cele 22 de meciuri jucate în acest sezon. 
Modifică setările cookies