Spania

Dembele, oferit exemplu colegilor pentru atitudinea sa: "Nici măcar nu are vreun contract"

FC Barcelona a pierdut cu Cadiz, scor 0-1, într-un meci din etapa 32 și a pierdut toate șansele pentru a mai spera la titlu în La Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 17:38
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 17:44

Aflați în cursa pentru a prinde unul dintre locurile care asigură calificarea directă în Liga Campionilor, catalanii au făcut un pas greșit pe teren propriu. 

După această înfrângere, Xavi s-a declarat deranjat de jocul și atitudinea anumitor jucători și l-a dat exemplu pe Ousmane Dembele pentru felul în care se comportă pe teren. 

"Uitați-vă la el... Și nici măcar nu are vreun contract", ar fi spus Xavi, conform El Chiringuito. 

Care e propunerea Barcelonei pentru Ousmane Dembele pentru a semna prelungirea contractului 

FC Barcelona caută să îl păstreze pe Ousmane Dembele pe Camp Nou, însă oficialii clubului sunt obligați să țină cont de situația economică de la club, care este una delicată. Astfel, catalanii nu se pot 'arunca' la bani în cazul atacantului francez, care le cere să ia în considerare prestațiile sale extrem de bune din acest sezon. 

Conform cotidianului SPORT, propunerea Barcelonei pentru Dembele se ridică, din punct de vedere salarial, la un sfert din banii pe care îi încasează acum atacantul. În condițiile menționate, o posibilă prelungire a înțelegerii ar fi imposibilă, în contextul în care francezul a refuzat ultima propunere, dorind și mai mulți bani. 

Modifică setările cookies