Ousmane Dembele fc barcelona Spania

Fluierat la începutul anului, Dembele a devenit idol pe Camp Nou. Cifrele impresionante reușite de Dembele în ultimele două luni

Situația lui Ousmane Dembele (24 ani) continuă să fie incertă, după ce a refuzat propunerile de prelungire venite din partea oficialilor clubului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 10:45
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 11:15

Oficialii Barcelonei vor ca fotbalistul francez să rămână pe Camp Nou, în ciuda faptului că jucătorul a refuzat propunerile inițiale, nemulțumit de partea financiară. Astfel, Dembele a intrat pe radarul fanilor, fiind ținta huiduielilor la primele sale apariții pe stadion după refuz, la începutul anului

Francezul i-a recâștigat însă cu prestațiile sale extrem de bune din startul anului, fiind unul dintre jucătorii cheie în majoritatea meciurilor importante.

Folosit pentru prima dată în acest an pe 13 februarie, în meciul cu Espanyol, Ousmane Dembele a devenit un element cheie al echipei, reușind nouă pase de golîn cele 13 partide în care a jucat. 

Cu cele două din prima parte a sezonului, Ousmane Dembele are 11 assist-uri, la egalitate cu Karim Benzema, care are aceeași performanță, dar în 27 de meciuri.

Modifică setările cookies