Gareth Bale la liga obscen Real Madrid - Atletico Madrid Semn Spania

A venit verdictul in cazul gestului facut de Gareth Bale in meciul cu Atletico! "Semnul a fost obscen sau dispretuitor" Ce se intampla cu galezul

Real Madrid s-a impus in derby-ul capitalei, scor 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 15:56
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 16:04

Real Madrid s-a impus pe terenul rivalei din oras pe 9 februarie, scor 3-1, iar Gareth Bale a fost marcatorul ultimului gol de pe Wanda Metropolitano. Dupa reusita, galezul a fost injurat de fanii lui Atletico, iar acesta nu s-a putut abtine si le-a raspuns printr-un gest aspru criticat.

  • S-a dat verdictul in cazul gestului facut de Gareth Bale in meciul cu Atletico! Semnul a fost obscen sau dispretuitor Ce se intampla cu galezul

Pe 15 februarie, Bale a fost raportat de La Liga catre Comisia de Disciplina. La acel moment, presa din Spania scria ca galezul ar putea primi chiar 12 etape de suspendare, daca era gasit vinovat de comportament nesportiv fata de fani. La Liga a descris gestul ca fiind "obscen sau dispretuitor"

Cu toate acestea, Gareth Bale nu a fost sanctionat de catre Comisia de Disciplina si poate evolua pentru Real Madrid in urmatoarele meciuri. Madrilenii vor juca urmatoarele doua partide impotriva Barcelonei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!