Ruptura la Real Madrid? Fanii nu il mai vor pe Gareth Bale! Ce au facut suporterii madrileni!

Ruptura la Real Madrid? Fanii nu il mai vor pe Gareth Bale! Ce au facut suporterii madrileni!

AS a creat un sondaj pentru fanii Realului.

Gareth Bale a revenit pe teren dupa trei saptamani de pauza, perioada in care s-a refacut dupa o noua accidentare. A fost introdus in minutul 64 in partida cu Espanyol din campionat si a reusit sa marcheze golul patru al Realului la numai doua minute distanta.

Prestatia sa a dat nastere unor discutii legate de jucatorii care ar trebui sa inceapa meciul in atacul Realului. Chiar daca a marcat in ultima etapa, galezul pare ca nu mai este dorit in primul 11 de catre fanii "galacticilor". AS i-a intrebat pe acestia, prin intermediul unui sondaj, ce jucator ar trebui sa ramana pe banca in urmatoarele etape.

Variantele oferite de site-ul de sport au fost Gareth Bale, Lucas Vazquez si Vinicius Junior. Cei mai multi fani (54,10%) au fost de parere ca galezul ar trebui sa ramana pe banca. Lucas Vasquez s-a clasat pe locul doi, cu 36,98% din voturi, iar Vinicius a fost votat de numai 8,91% din totalul respondentilor.

Gareth Bale are cifre superioare celor doi, insa acest lucru nu a contat pentru fanii Realului. Madrilenii s-au descurcat bine in perioada in care galezul a lipsit, reusind sa inscrie 14 goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies